Werkwijze newbornshoot bij jou thuis

De 4 stappen voor een onvergetelijke newbornshoot

Wil je mooie foto’s van jullie pasgeboren kindje? Ik kom graag bij jullie thuis om je te fotograferen tijdens die bijzondere newborn periode. Een fotograaf waarbij jullie op je gemak zijn is daarbij extra belangrijk. Daar zorg ik voor! Zo krijg je niet alleen mooie foto’s, maar ziet de hele fotoshoot als een fijne herinnering.

newbornshoot leiden

De voorbereiding

We spreken samen een dag en tijd af. Newbornshoots plan ik het liefst in de ochtend. We nemen ruim de tijd om foto’s te maken. Jouw kindje geeft het tempo aan. Ik zal ongeveer een uur bij jullie thuis zijn. En als het iets langer duurt is dat ook geen probleem. We maken er samen een ontspannen moment van.

Kledingstress? Daar kan ik bij helpen.

Je ontvangt van mij een stijlgids met handige kledingtips en moodboards. Twijfel je over een outfit? Stuur me gerust een foto via WhatsApp. Dan denk ik graag met je mee!

De fotoshoot

Ik kom bij jou thuis en maak kennis met het gezin. Meestal start ik met foto’s van jullie op bed in de ouderslaapkamer. Tijdens de shoot geef ik tussendoor kleine aanwijzingen, stel ik vragen of laat ik jullie gewoon even lekker met rust met jullie ritueel. We maken foto’s in verschillende samenstellingen, op verschillende plekken en met verschillende emoties. Na ongeveer een uurtje ronden we de shoot af laat ik jullie weer lekker samen met de kleine.

De fotoselectie

Kun je niet wachten op het resultaat? Je ontvangt binnen 24 uur alvast een kleine preview met 1 of 2 foto’s. Na de fotoshoot maak ik de eerste selectie. Ik kies de spontane, liefdevolle en échte foto’s. Meestal zo’n 50. Van die selectie doe ik alvast de kleurbewerking, zodat alle foto’s in dezelfde stijl zijn.

Gepersonaliseerde online galerij

Zodra ik daarmee klaar ben ontvang je van mij een e-mail met de inloggegevens voor jouw gepersonaliseerde fotogalerij. Daar kun je door middel van hartjes aangeven welke foto’s jouw favoriet zijn en je wilt bestellen. Op basis van het aantal favorieten stuur ik je de factuur voor de shoot. Heb je betaald? Dan zet ik de puntjes op de i.

De oplevering

Klaar met de selectie? Dan loop ik ‘m nog een keer zorgvuldig na en doe de final touches. Storende elementen en oneffenheden zal ik waar mogelijk weghalen. En dan is het zo ver! Je ontvangt jouw fotoselectie in hoge resolutie via e-mail.

Kies je The Full Story?

Dan ontvang je naast alle foto’s een leuk extraatje! Een handgemaakte illustratie van een foto naar keuze. Je kunt je keuze aan mij doorgeven. Dan zet ik de opdracht uit bij de illustrator.

Wil je een fotoboek laten maken? Of een foto laten afdrukken

Ook dat is mogelijk! Een mooi fotoboek gebonden in harde linnen kaft. Met sterk en mooi fotopapier. Ik heb daar een professionele fotoservice voor. Laat het me weten als je hier gebruik van wilt maken.

Bekijk mijn fotoalbums

Dus waar wacht je nog op? Bekijk mijn fotografie portfolio om een indruk te krijgen van mijn werk. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt of een afspraak wilt maken voor jouw eigen onvergetelijke fotoshoot. Ik kan niet wachten om samen met jou iets moois te creëren!

Review

“Ik voelde me helemaal op mijn gemak”

“Wat ben ik blij met de prachtige foto’s! Ik twijfelde of een zwangerschapsshoot wel iets voor mij was. Toch gedaan en dat was een goede keuze! Denise zorgde er voor dat ik erg op mijn gemak was en gaf veel goede tips. Ik was er zo blij mee dat ik 1 jaar later ook een family shoot heb gedaan! Denise heeft oog de perfecte locatie, zorgt er voor dat iedereen op zijn gemak is, en straalt rust uit. Zeker een aanrader!”

– Sharon