Naar wat voor fotoshoot ben je op zoek?

Momenten om nooit te vergeten

Ben je op zoek naar een leuke en onvergetelijke fotoshoot voor jou en je dierbaren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Of je nu zwanger bent, net een baby hebt gekregen, of gewoon een mooie gezinsfotoshoot wilt, ik heb veel ervaring met het vastleggen van deze bijzondere momenten. Bij mij vind je een combinatie van creativiteit, professionaliteit en gezelligheid. Waardoor jouw fotoshoot niet alleen mooi, maar ook leuk en ontspannen zal zijn.

Zwangerschap

Fotografie

Newborn

Fotografie

Familie

Fotografie

Portret

Fotografie

Ontdek alle mogelijkheden

Familie fotoshoot

Bij Smoelwerk Fotografie kun je terecht voor prachtige familie fotoshoots. Of je nu een fotoshoot wilt van het hele gezin, of een mooi studio portret van de kinderen, ik zorg voor een onvergetelijke ervaring. Met mijn expertise en ervaring in het werken met kinderen, weet ik precies hoe ik de juiste momenten kan vastleggen.

Newborn fotoshoot

Een newborn shoot is een bijzondere ervaring. Tijdens de shoot leg ik de prachtige en unieke kenmerken van jouw pasgeboren baby vast. Of het nu gaat om close-ups van de kleine vingertjes en teentjes, of het vastleggen van die eerste glimlach, ik zorg voor tijdloze en liefdevolle foto’s. Ik neem graag de tijd om een warme en rustige omgeving te creëren voor jouw baby en het hele gezin.

Zwangerschapsfotoshoot

Een zwangerschap is een unieke periode in het leven van een vrouw. Het vastleggen van dit moment in een prachtige zwangerschapsfotoshoot is dan ook iets wat ik graag doe. De fotoshoot vindt plaats in de buitenlucht, op een locatie naar keuze. Ik help je graag bij het vinden van de perfecte locatie voor jouw zwangerschapsfotoshoot in Amsterdam. Voor de fotoshoot kun je gratis een zwangerschapsjurk lenen uit de client closet van Smoelwerk Fotografie. Zo ben je verzekerd van een prachtige en stijlvolle look voor jouw zwangerschapsfotoshoot.

Mijn fotografie stijl

Mijn familie fotoshoots zijn speels en gezellig, met de nadruk op het vastleggen van jullie band en interacties als gezin. Met mijn newbornfotografie leg ik de prachtige, intieme momenten vast tussen ouders en hun pasgeboren baby’s. En mijn zwangerschapsshoots zijn een viering van de magische tijd van het verwachten van een nieuw leven.

Fotograaf Amsterdam

Smoelwerk Fotografie is gevestigd in Amsterdam. Ik weet plekken voor een mooie fotoshoot in Amsterdam. Of het nu gaat om een fotoshoot in het Vondelpark, langs de Amsterdamse grachten of in het Amsterdamse bos, Ik weet de perfecte plekken te vinden voor de mooiste foto’s.

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf in Amsterdam? Dan ben je bij Smoelwerk Fotografie aan het juiste adres. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Review

“Ik voelde me helemaal op mijn gemak”

“Wat ben ik blij met de prachtige foto’s! Ik twijfelde of een zwangerschapsshoot wel iets voor mij was. Toch gedaan en dat was een goede keuze! Denise zorgde er voor dat ik erg op mijn gemak was en gaf veel goede tips. Ik was er zo blij mee dat ik 1 jaar later ook een family shoot heb gedaan! Denise heeft oog de perfecte locatie, zorgt er voor dat iedereen op zijn gemak is, en straalt rust uit. Zeker een aanrader!”

– Sharon