Newborn fotografie

Geen periode waarin je meer foto’s maakt dan in die eerste paar weken na de geboorte van je kindje. Kersverse ouders zeggen het geregeld. Hoe de kraamtijd voorbij vliegt. En hoe duizelingwekkend snel je kindje iedere dag groeit en verandert. Kon je de tijd maar even bevriezen.

Bekijk prijzen
newbornshoot leiden

Portfolio newbornfotoshoots

Ben je geïnteresseerd in een newbornfotoshoot? Neem eens een kijkje in mijn portfolio voor inspiratie en voorbeelden.

Jouw nieuwe gezin laten fotograferen

Het blijft bijzonder om zoveel lieve pasgeboren baby’s te mogen fotograferen. Al die liefdevolle blikken, waar de blijdschap vanaf spat. Ik geef aanwijzingen voor poses, maar de rest gaat vaak helemaal vanzelf. Dit zijn de foto’s die je jaren later met nog net zo veel plezier terugkijkt. En waardoor je weer even teruggaat naar het moment dat je kindje nog zo klein was. Ik leg het graag voor jullie vast!

Bekijk mijn werkwijze

Review

“De sfeer was zo ontspannen!”

“Denise is bij ons geweest voor een newbornshoot van ons dochtertje. We hebben een hele leuke ochtend gehad met foto’s maken. Ik vond fotoshoots altijd wat ongemakkelijk maar deze newborn shoot heb ik juist als heel ontspannen ervaren! Denise stelde ons op ons gemak en zo ontstond er een ontspannen sfeer. De foto’s zijn echt prachtig geworden!! Zoek je een goede fotograaf, die geweldig mooie foto’s maakt, dan zit je hier echt aan het goede adres. Echt een aanrader!”

– Renee