Tijdelijke actie

Kinderportret aan huis

Is het tijd voor mooie, professionele foto’s van jouw zoon of dochter? Maar vind je het gedoe om naar een fotostudio te komen? En levert dat de nodige spanning en weerstand op? Ik kom gewoon bij jou thuis! In je eigen vertrouwde omgeving. En ik neem de tijd om hem of haar op z’n gemak te stellen. Dat levert de meest spontane en natuurlijke foto’s op.

boek voor 99 euro
Of bekijk mijn portfolio

Kies zelf je favoriet

Binnen 2 weken ontvang je de inloggegevens voor een afgeschermde website waarop je alle foto’s kunt bekijken. Daar selecteer je zelf jouw favoriete foto. Extra foto’s bijkopen kan, voor 25 euro per foto. De selectie bewerk ik zorgvuldig na. Je ontvangt de foto’s digitaal via WeTransfer.

Reiskosten binnen 30 km zijn inbegrepen

Woon je verder dan 30 km van Amsterdam (postcode 1061)? Dan reken ik 25 cent per km.

Gebruik van de foto’s voor mijn portfolio

Ik bied deze actieprijs aan om mijn portfolio uit te breiden met kinderportetten. De foto’s die ik tijdens de shoot maak, zou ik ook graag willen gebruiken voor mijn website of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat me dit dan bij de aanvraag weten.

boek voor 99 euro
Of bekijk mijn portfolio

Review

“De sfeer was zo ontspannen!”

“Denise is bij ons geweest voor een newbornshoot van ons dochtertje. We hebben een hele leuke ochtend gehad met foto’s maken. Ik vond fotoshoots altijd wat ongemakkelijk maar deze newborn shoot heb ik juist als heel ontspannen ervaren! Denise stelde ons op ons gemak en zo ontstond er een ontspannen sfeer. De foto’s zijn echt prachtig geworden!! Zoek je een goede fotograaf, die geweldig mooie foto’s maakt, dan zit je hier echt aan het goede adres. Echt een aanrader!”

– Renee