Fotoshoot prijzen

Ik heb 3 verschillende pakketten voor zwangerschaps-, newborn- en familiefotografie. Na de fotoshoot ontvang je een online galerij met alle foto’s. Meestal een stuk of 50. Met hartjes geef je daar jouw favorieten aan. Op basis van het aantal hartjes bereken ik de prijs. Kun je niet kiezen? Dan is The Full Story iets voor jou! Naast alle foto’s ontvang je als cadeautje een handgemaakte illustratie van 1 van de foto’s.

Pakketten

Zwanger | Newborn | Familie

Het lenen van 1 van de jurken uit mijn Client Closet tijdens de fotoshoot is helemaal gratis! Kies zelf welke jurk bij jou past.

Cherrypicking

1 uur fotoshoot

zorgvuldige nabewerking

online galerij met alle foto’s

kies zelf jouw 10 favorieten

extra foto’s kopen voor 10 euro per stuk

€ 175

The Essentials

1 uur fotoshoot

zorgvuldige nabewerking

online galerij met alle foto’s

kies zelf jouw 15 favorieten

extra foto’s kopen voor 10 euro per stuk

€ 200

The Full Story

1 uur fotoshoot

zorgvuldige nabewerking

online galerij met alle foto’s

download ALLE foto’s in hoge resolutie

+ handgemaakte illustratie van 1 van de foto’s

€ 350

newbornshoot leiden

Korting op een tweede fotoshoot!

Wil je mooie foto’s van je zwangerschap laten maken? Dan is het natuurlijk extra leuk om ook foto’s in dezelfde stijl te hebben van je kersverse gezin! En omdat ik het heel leuk zou vinden om je nogmaals te fotograferen, maar nu als gezin, heb ik een mooie korting! Boek je na de zwangerschapsshoot ook een newbornshoot bij mij? Dan krijg je € 35,00 korting op de tweede fotoshoot!

Boek een shoot
Of bekijk mijn portfolio

Unieke handgemaakte illustratie

Kies je voor The Full Story? Dan krijg je daarbij een persoonlijke, handgemaakte illustratie van jouw favoriete foto.

FotoIllustratie

Aanvullende informatie

Reiskosten binnen 30 km zijn inbegrepen

Dat bekent dat er geen extra kosten bijkomen als je een fotoshoot boekt op 1 van mijn favoriete locaties: Aan het strand in Bloemendaal. In de duinen van Zuid-Kennemerland. Op de heide bij Bussum. Wil je een andere locatie? En ligt deze verder dan 30 km van Amsterdam (postcode 1061)? Dan reken ik 25 cent per km.

Gebruik van de foto’s voor mijn portfolio

De foto’s die ik tijdens de shoot maak, zou ik ook graag willen gebruiken voor mijn website of sociale media. Mocht je dit liever niet willen, hoor ik het graag bij het boeken van de shoot.

Review

“De sfeer was zo ontspannen!”

“Denise is bij ons geweest voor een newbornshoot van ons dochtertje. We hebben een hele leuke ochtend gehad met foto’s maken. Ik vond fotoshoots altijd wat ongemakkelijk maar deze newborn shoot heb ik juist als heel ontspannen ervaren! Denise stelde ons op ons gemak en zo ontstond er een ontspannen sfeer. De foto’s zijn echt prachtig geworden!! Zoek je een goede fotograaf, die geweldig mooie foto’s maakt, dan zit je hier echt aan het goede adres. Echt een aanrader!”

– Renee