Over Denise

Wie is de familie fotograaf achter Smoelwerk Fotografie?

De fotograaf achter Smoelwerk Fotografie ben ik, Denise. Leuk je hier te zien! Als professioneel familie fotograaf uit Amsterdam leg ik graag de mooie momenten in het leven vast. Ik fotografeer Zwangerschappen, geboortes, gezinnen en bruiloften. Ik ben trots op mijn werk en ik hoop dat mijn fotografie stijl en werkwijze jou ook aanspreken.

Waarom kiezen voor Smoelwerk Fotografie?

Bij Smoelwerk Fotografie zet ik mijn oog voor detail en ontspannen manier van werken in om de mooiste familiefoto’s te maken. Mijn stijl is puur, spontaan en tijdloos. Dat zorgt voor beelden die jullie nog jarenlang kunnen koesteren. Daarnaast krijg ik keer op keer complimenten over mijn omgang met kinderen. Ik stel kinderen snel op hun gemak, betrek ze bij de familie fotoshoot en laat ze meehelpen. Dat zorgt voor spontane en oprechte foto’s. En vrolijke kinderen die stralen op de foto.

Op je gemak voor de camera

Veel mensen zijn niet gewend om voor de camera te staan en voelen zich daarom ongemakkelijk. Ik begrijp dit en zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt. Bij mij vooral veel spontane momenten tijdens een familieshoot in plaats van geposeerde foto’s. Zo kan ik de mooiste foto’s maken waarbij iedereen ontspannen en zichzelf is. Ik zorg ervoor dat jij niet alleen mooie foto’s hebt, maar de hele shoot als een fijne herinnering ziet.

Wil je weten of wij een klik hebben?

Gezinnen vinden het fijn om met mij samen te werken. Omschrijven mij als enthousiast, professioneel en vriendelijk. Ik neem voor iedereen de tijd en sta overal voor open.

Zoek je een leuke fotograaf? En wil je spontane, mooie foto’s? Kies voor een fotograaf waarmee het klikt. Neem contact met mij op en ontdek of het klikt!

Mobiele fotostudio voor kinderportretten

Om kinderportretten te maken, beschik ik ook over een mobiele studio met flitsers en een zwart scherm. Hiermee kan ik de emoties van kinderen op een professionele manier vastleggen in een omgeving die vertrouwd is, namelijk thuis.

De beste fotospullen voor de perfecte foto

Als professioneel familie fotograaf gebruik ik geweldige fotospullen om mijn werk zo goed mogelijk te doen. Zo maak ik gebruik van een Sony A7iii-camera, die bekend staat om zijn hoge kwaliteit en veelzijdigheid. Daarnaast heb ik een 85mm 1.4 lens, een 50mm 1.2 lens en een 16-35 2.8 lens. Elk van deze lenzen heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, waardoor ik mijn fotografie kan aanpassen aan de specifieke situatie waarin ik me bevind.

Waar ik op let bij het fotograferen

Een fotograaf met aandacht voor kinderen

Als familie fotograaf werk ik vaak met kinderen en ik vind het heerlijk! Ik zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen en ik heb een speciale manier om hun aandacht te trekken. Ik laat ze zelf ook door de lens kijken. Helpen met leuke plekjes zoeken. En weet ook wanneer kinderen even lekker met rust gelaten willen worden. Zo blijft de shoot leuk en gezellig. En weet ik zeker dat ze het dagen later nog over de leuke dag hebben!

Bekijk familieshoots in mijn portfolio

Mijn oog voor detail als familie fotograaf

Mijn oog voor detail is terug te zien in mijn foto’s. Elk detail is belangrijk, of het nu gaat om de juiste belichting bij een newborn shoot, compositie bij een zwangerschapsshoot of emotie bij een gezinsfotoshoot. Ik zorg ervoor dat mijn foto’s precies zo worden als ik voor ogen heb. En dat jij verrast wordt door de beelden die ik heb gemaakt.

De vriendelijkste familie fotograaf van Amsterdam

Heb je besloten een fotoshoot te boeken? Best een stap! Je bereid je goed voor. Je wilt dat iedereen leuk op de foto komt. Misschien koop je wel nieuwe kleding. En je betaalt voor het laten maken van foto’s, terwijl we tegenwoordig onze telefoon vol met foto’s hebben. Dan moet een fotoshoot vooral heel leuk zijn! Ik zie een fotoshoot echt als een uitje. Een leuke dag met elkaar. Of een moment om vast te leggen voor later. En wat is er dan belangrijker dan een fotograaf die vriendelijk, gezellig en benaderbaar is? Precies, niets! Kies daarom altijd voor een fotograaf waar je een goede klik mee voelt.

spontaan

Altijd op zoek naar die blozende blik of spontane schaterlach.

Natuurlijk

Stapelgek op warme en natuurlijke foto’s, in aardse tinten.

Liefdevol

Tsja, wie is er niet gek op. Foto’s waar de liefde vanaf straalt.

puur

Bij mij mag je lol maken, kletsen. Zolang je maar jezelf bent.

Review

“Ik voelde me helemaal op mijn gemak”

“Wat ben ik blij met de prachtige foto’s! Ik twijfelde of een zwangerschapsshoot wel iets voor mij was. Toch gedaan en dat was een goede keuze! Denise zorgde er voor dat ik erg op mijn gemak was en gaf veel goede tips. Ik was er zo blij mee dat ik 1 jaar later ook een family shoot heb gedaan! Denise heeft oog de perfecte locatie, zorgt er voor dat iedereen op zijn gemak is, en straalt rust uit. Zeker een aanrader!”

– Sharon